5 lucruri pe care să le faci înainte de ședința foto nuntă

Pentru o ședința foto nuntă reușită iată 5 lucruri pe care să le faci înainte

Fotografia de nuntă este o amintire pe care o vei păstra peste ani, iar ea reflectă un moment irepetabil, punctul de plecare al vieții voastre în cuplu. Din acest motiv devine vitală colaborarea cu un fotograf nuntă care să empatizeze cu nevoile voastre de cuplu, dar care să aibă și un strop de imaginație și inițiativă. Astfel, înainte de a face rezervarea ședinței foto de nuntă iată ce ar trebui să aveți în vedere.

Portofoliul este cea mai bună recomandare

Chiar dacă fotograful este o recomandare a celei mai bune prietene sau prieten, este nevoie să îți faci temele înainte de a alege. Stilurile de fotografie de nuntă sunt diferite, deși pare că în definitiv e aceeași muncă. Iar portofoliul evidențiază cel mai bine acest lucru, pentru că aceea este cartea de vizită a unui fotograf de nunntă. Noi punem foarte mare accent pe calitatea pe care o oferim mirilor noștri, așa că ne îmbogățim constant portofoliul cu evenimente și fotografii noi, astfel încât stilul nostru să fie bine înțeles. Firește, suntem oricând deschiși noilor idei, mai ales dacă acestea ne provoacă creativitatea.

Alegeți un fotograf nuntă comunicativ

Să faci fotografie de nuntă fără să comunici e ca și cum ai fi un profesor fără grai. Vrei să ai rezultate, însă în același timp nu oferi informația în mod corect. Pentru noi comunicarea este foarte importantă, deoarece fotografia de nuntă nu e o știință exactă, ci o trăire, o experiență și o stare care se trăiește cu toate simțurile.

Alege un fotograf nuntă care vă oferă calitate

Este simplu să înțelegi ce primești de la un fotograf de nuntă, iar dacă nu sunteți siguri de alegerea făcută, este chiar recomandat să rezervați o ședință foto de test, care să vă arate puțin din ceea ce se poate face pentru nuntă. O ședință foto Save the date sau o ședință foto portret ar trebui să fie suficiente pentru a evidenția modul de lucru al fotografului. Fiți atenți și la limbajul trupului, pentru că un fotograf ezitant, neatent sau neimplicat în munca sa se recunoaște cu ușurință. Dacă pozele nu sunt editate în mod corect, sau dacă le primești cu întârziere, atunci acela este un trigger care ar trebui să vă arate că alegerea s-ar putea să nu fie inspirată.

Alegeți un fotograf de nuntă cu experiență

Cu siguranță experiența joacă un rol important în relația cu mirii, pentru că aceasta este un vot în plus de încredere. Experiența asigură seriozitatea și profesionalismul, dar și intuirea mai rapidă a nevoilor tinerilor miri. Pe noi experiența ne-a învățat să întrebă, să ascultăm și să experimentăm, astfel încât să le oferim mirilor noștri nu doar o fotografie de nuntă perfectă, ci o experiență cu adevărat memorabilă, pentru toată viața.

Nu uitați de contract

Da, știm, în vâltoarea evenimentelor cumulată cu emoția momentului există posibilitatea să uiti de aspectele legale, însă acestea te pot salva de situații nedorite. Așa că fiți atenți și la acest aspect înainte de alegerea fotografului de nuntă.

Fotografia de nuntă este deosebită, este unică și specială, iar fotograful de nuntă trebuie să surprindă exact aceste aspecte. Vino alături de noi să te convingi că aparatul nostru de fotografiat spune povești cu final fericit și nu orice povești, ci poveștile de viață ale cuplurilor care și-au deshis inimile în fața obiectului nostru. 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.