De ce ai nevoie de un al doilea fotograf la nuntă ta!

Am nevoie de un al doilea fotograf pentru nuntă mea?

De ce ar trebui să plătiți pentru un al doilea fotograf la nunta dvs.? A avea un al doilea fotograf devine din ce în ce mai popular și, de asemenea, este foarte des întâlnit în pachetele de prețuri ale fotografilor. Dacă ar trebui să vă decideți să aveți un al doilea fotograf depinde de o serie de lucruri în cazul în care poate beneficia cu siguranță de a avea un alt fotograf acolo.

Acest lucru se reduce cu adevărat la întrebarea dacă este nevoie de unul și la beneficiile unui al doilea fotograf pentru nunta ta. Cât de mare este nunta dvs. și câți invitați vor fi? Nunțile mici și intime ar putea să nu aibă nevoie de un al doilea fotograf, însă cum rămâne cu fotografiile mirelui? Cât de importante sunt acestea pentru dumneavoastră? Dacă vă doriți câteva dintre acestea și băieții se pregătesc într-o locație complet diferită de cea a fetelor, atunci poate fi necesar un al doilea fotograf.

În general, totul se reduce la întrebarea dacă aveți nevoie de unul și la bugetul necesar. În multe cazuri, nu este nevoie de un al doilea fotograf, însă există cu siguranță beneficii dacă aveți unul.

Beneficiile unui al doilea fotograf sunt utile pentru…

Fotografii de pregătire

Cu mireasa și domnișoarele de onoare pregătindu-se împreună, acestea pot fi niște fotografii amuzante și minunate, fotografii cu domnișoarele de onoare ajutând mireasa să îmbrace rochia, bând vin împreună, emoția și entuziasmul zilei fiind surprinse prin fotografii. În cazul unui singur fotograf, acesta va fi alături de mireasă toată dimineața, în timp ce se pregătește, capturând aceste momente frumoase.

Totuși, cum rămâne cu mirele? Dacă se pregătește în altă parte, atunci aici este util un al doilea fotograf: fotograful principal va surprinde mireasa pregătindu-se, iar un al doilea fotograf va filma mirele, cavalerul de onoare și restul băieților. În acest caz, depinde de cât de importante sunt fotografiile cu băieții care se pregătesc, fotografiile lor de pregătire sunt poate mai limitate și, să fim sinceri, nu le ia prea mult timp să se pregătească. Acestea fiind spuse, există totuși momente minunate pentru fotografii minunate, așa că de ce nu ar trebui să fie surprinse și acestea?

Invitații tăi

Dacă aveți un număr foarte mare de invitați la nunta dvs., ați putea beneficia de un al doilea fotograf de nuntă care să vă permită să surprindeți mai mulți invitați și emoția zilei. Acest lucru nu înseamnă că un singur fotograf nu poate sau nu vrea să facă acest lucru, însă un al doilea fotograf îi permite celuilalt fotograf să se concentreze asupra miresei și mirelui în timpul ceremoniei, permițându-i celui de-al doilea fotograf să se concentreze doar asupra invitaților. Cu cât aveți mai mulți invitați, cu atât este mai complicat să surprindeți acele momente distractive, emoțiile și bucuria de pe fețele invitaților, făcând în același timp și fotografii formale, de exemplu.

Dacă aveți un număr mare de invitați la nunta dvs., 150-200 de persoane, și vă place stilul fotojurnalismului, atunci un al doilea fotograf este un beneficiu imens aici. În timp ce se fac fotografii de grup și de familie, cel de-al doilea fotograf poate surprinde momente inedite ale invitaților dvs. care discută și se bucură de ziua respectivă.

Organizarea unei nunti

Locația

Fie că este vorba de ceremonie sau de recepție, locațiile mari care au câteva puncte de vedere diferite permit o serie de fotografii diferite, având un al doilea fotograf care vă permite să profitați de acest lucru și să beneficiați de posibilitatea de a surprinde același moment din unghiuri diferite. De exemplu, ar putea fi vorba de fotografii ale miresei și mirelui mergând pe culoar, cu fotografii realizate de un fotograf de la nivelul solului și un al doilea fotograf care surprinde momentul de la un balcon de deasupra.

Ce se întâmplă cu locațiile mai mici? Dacă vă căsătoriți într-o biserică foarte mică, unde nu există prea mult spațiu, este posibil ca fotograful dumneavoastră să nu se poată deplasa cu ușurință sau în voie fără să vă încurce sau să blocheze vederea invitaților. Bineînțeles că fotograful va face tot ce poate pentru a obține cele mai bune fotografii din cel mai bun unghi, fără a sta în cale, însă dacă locul de desfășurare este foarte strâmt, atunci un al doilea fotograf poate fi util aici, astfel încât fotografiile să poată fi surprinse din două puncte diferite, fără a fi nevoit să se deplaseze.

Lucruri de luat în considerare

Dacă ați găsit fotograful de nuntă perfect și vă gândiți să apelați la un al doilea fotograf, atunci vorbiți cu el, vedeți ce crede în ceea ce privește locul de desfășurare a nunții, numărul de invitați și vedeți ce părere are. S-ar putea să mai fi fotografiat înainte la locul de desfășurare a nunții tale cu un al doilea fotograf și să creadă că ar fi benefic pentru ziua nunții tale, sau ar putea spune că nu este necesar pentru ceea ce ai planificat.

În cazul în care veți avea un al doilea fotograf, vizualizați-i munca și vizualizați albumele finalizate de fotograful dvs. în cazul în care acesta a avut și un al doilea fotograf, astfel încât să puteți verifica calitatea generală a muncii sale și a albumului odată finalizat. Vreți să vă asigurați că calitatea este consecventă pe tot parcursul fotografiei și că cel de-al doilea fotograf este la același nivel înalt.

Fotografiile dvs. vor rămâne ca amintire după încheierea zilei, așa că este mai bine să aveți prea multe fotografii decât prea puține, ceea ce nu înseamnă că ar trebui sau trebuie să aveți un al doilea fotograf, dar cu siguranță merită să țineți cont de acest aspect atunci când vă uitați la diferiți fotografi și la pachetele lor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.