Fotograf Nunta, Videograf Nunta

Suntem un cuplu format din sot și sotie din București ce dragostea pentru oameni și frumos ne-a adus împreună. Totul a inceput dintr-o joaca si o evadare nebuna din ceea ce faceam, si in timp a luat nastere Sfinxul. Iubim nuntile si punem pasiune in tot ce facem. Stilul nostru este unul unic, in care surprindem momentele asa cum sunt si fiecare eveniment este personalizat dupa fiecare cuplu in parte.Capturam ceea ce este cel mai important: dragostea dintre doi oameni și emoții de-a lungul zilei. Așteptăm cu nerăbdare fiecare nuntă și ne bucurăm mai mult cu cat ziua se apropie. Ne plac povestile emoționale pe care le putem transpune prin fotografiile și filmele noastre.

Stilul Sfinx Production

Stilul meu este un amestec unic între fotojurnalism și fotografia de artă fină. Ce inseamna asta? Inseamna ca in cea mai mare parte a zilei voi documenta evenimentele, frumusetea si emotiile zilei voastre, pe masura ce se vor desface. La o nuntă îmi place să fiu mai discret, oferind cuplului spațiul pentru a se relaxa și a fi ei înșiși – acest lucru îmi permite să surprind momentele naturale si pline de emotii. Combin acest lucru cu  fotografia de artă pentru a detalia nunta ta, precum și cu câteva portrete relaxate, cu un efort cat mai mic din partea mirilor. Cu această combinație am scopul de a crea o colecție de imagini naturale frumoase pe care să le puteți păstra ca amintire toata viata, si sa retraiti emotiile ori de cate ori va ve-ti uita la ele.

Ce vom face pentru tine!

Voi pune în timp și voi depune eforturi pentru a vă cunoaște în prealabil și planurile, pentru a vă asigura că veți avea cele mai bune imagini posibile în ziua de azi. Vă voi ajuta să vă relaxați și să vă faceți ziua și mai relaxată și mai plăcută. Te voi încuraja să fii tu însuți, să te distrezi și să te joci. Voi surprinde dragostea și emoțiile pe care le simțiți în ziua aceea. Voi fi punctual și pregătit. Voi respecta familia, prietenii și cultura dumneavoastră. Când va trebui să fiu, voi fi discret și voi oferi o direcție blândă acolo unde va fi util. Vă veți simți confortabil, iar fotografiile dvs. O vor arăta. Fiecare fotografie de nunta este editată individual. Fiecare imagine livrată este creată și livrată cu intenție. Voi crea imagini frumoase, atemporale, pentru voi, care vă vor spune povestea și vor fi prețuit ani de zile.

Stilul fotojurnalistic de nuntă

Există mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când angajați un fotograf nunta. Cred că stilul fotografic este cel mai important. Acesta separă fotografii într-un mod în care prețurile și referințele de la prieteni și rude nu pot. Stilul este înnăscut și dificil de imitat, deoarece este suma totală a experienței unui fotograf. Stilul este, de asemenea, o stare de spirit. Decizia privind momentul și modul de a face o fotografie este la fel de mult un act de efort conștient ca și cel al intuiției. Sentimentul meu de stil este condus în mare parte de filozofia mea cu privire la felul în care ar trebui abordată fotografia de nunți.

Fotografiile de nuntă în stilul fotojurnalistic ia toate cerințele simple de fotografiere nunți și aduce într-o trăsătură critică. Aceasta este povestea nunții documentată într-un mod discret și natural. Poveștile pot fi transmise prin imagini organice sau ca o serie emoționantă. Stilul fotojurnalistic de fotografiere a nunților se concentrează mai mult pe imaginile sincere, cu puțină interacțiune cu fotograful.

Esti pregatit sa rezervi evenimentul?

Hai sa cream amintiri impreuna!