Filmări nunți Video nuntă Filmare nuntă Videograf nuntă Cameraman

Videograful nuntii tale perfecte

Pentru ca amintirile tale sunt unice!

Videograf nuntă|Filmări nunți|Video nuntă|Filmare nuntă|Cameraman

Videograful nunții tale este mai mult decât o simplă persoană, cu o cameră video, cu care doar filmează o înșiruire de momente, exact la fel cum nici fotograful de nuntă profesionist nu suprinde doar frânturile de imagini, fără a crea un cadru ideal.

De-a lungul experiențe mele am învățat că diferența dintre un videograf și un cameraman se face la nivel de pregătire și adesea chiar de trăire, imaginație și creativitate. Eu aleg să ofer așadar parte din experiența mea, cu fiecare video nuntă sau video botez pe care îl realizez, însă în același timp caut să adaug lucrărilor mele trăirile și emoțiile surprinse, dar și să creez eu cadrele potrivite, depășind barierele unei simple filmări.

Amintirile tale sunt pentru totdeauna!

Cauți un videograf nuntă București? Iată ce îți ofer!

Nunta ta, de care îți vei aminti peste ani, ar trebui să fie imortalizată foto și video. Însă diferența dintre filmarea nunții și prelucrarea imaginilor plus crearea unui video perfect este enormă. 

Pentru mine diferența înseamnă a-ți oferi imagini filmate cu aparatură calitativă și performantă, care să surprindă detalii fără a fi nevoie să devin intruziv. Un aparat video potrivit imortalizează zâmbetele diafane ale mireselor și sclipirile soarelui la apus în verighetele ce se odihnesc pe pernuțe decorative. 

Un aparat video performant surprinde strălucirea paharelor de nuntă, coloritul mărturiilor, vântul dansând jucăuș cu faldurile rochiilor domnișoarelor de onoare și emoțiile mirelui, care se avântă pe un drum nou, plin de curaj. Ofer așadar ca videograf nuntă nu doar un număr de nunți în portofoliu și nici caracteristici tehnice ale aparaturii pe care o folosesc, ci și empatia și apropierea de tot ceea ce înseamnă emoția unei nunți. 

Ofera amintiri pentru generatiile viitoare!

Videografie nuntă și videografie botez

Evenimentele din viața ta merită întotdeauna tot ceea ce este mai bun, iar atunci când cauți un videograf nuntă ar trebui să nu pierzi din vedere acest aspect. Nunta ta, botezul copilului tău, ședințele foto tematice, fiecare dintre aceste evenimente sunt unice, iar din acest motiv ar trebui să alegi întotdeauna să nu faci compromisuri atunci când vine vorba despre videograf sau fotograf.

Videograf botez București- povestea creștinării, în detaliu!

Amintirile copiilor tai sunt foarte pretioase!

Dacă în cazul nunților totul este perfect pentru că reușești să coordonezi evenimentul apelând la un videograf nuntă, la un wedding planner sau la furnizori bine pregătiți, care vor să îți creeze o zi perfectă, în cazul unui botez timpul tău se împarte și cu micuțul pentru care este pregătită petrecerea.

Mai mult ca oricând nevoia de a beneficia de servicii foto-video de calitate crește și din nou aduc în discuție și nevoia de a beneficia de suport real, uman. Ca videograf botez eu înțeleg nevoia de liniște, de confort și de sensibilitate, pentru că momentul creștinării unui copil este unul special, încărcat de o simbolistică aparte.

Folosesc instrumentele potrivite astfel încât deși prezența mea abia dacă este simțită, momentele surprinse să fie cu adevărat excepționale. Un video botez are o încărcătură emoțională puternică, iar acest lucru înseamnă că videograful trebuie să fie mai mult decât un simplu cameraman. 

El trebuie să fie un adevărat maestru al mișcării, dar și al fluidizării imaginilor și adaptării acestora astfel încât să creeze cadrul perfect, încă din momentul înregistrării imaginilor de botez. Altfel spus, eu prefer să folosesc elemente definitorii ale botezului (propsuri, floristică, persoane, materiale etc.) pentru a crea eu însumi povestea, și nu doar să asamblez pur și simplu în studio frânturi de imagini filmate. 

Botezul este atât de bogat în trăiri și emoții și este atât de plin de momente, încât poți efectiv să creezi o adevărată poveste feerincă a momentelor speciale, care să dăinuie nestingherite peste ani. Totul, într-un video special, creat printr-o conlucrare de forțe: experiența, aparatura și emoția.

Dacă ai nevoie de un specialist pentru servicii video nuntă București sau servicii video botez București, îți propun să discutăm și să îmi împărtășești puțin din povestea pe care urmează să o zugrăvim în imagini! 

 

Esti pregatit sa-ti rezervi data evenimentului?

Contactati-ne!