Sfinx Production/ Fotograf botez București

Familia este darul cel mai de pret

Ce înseamnă să fii fotograf botez sau puțin din povestea fiecărui început

Ziua începe cu fiecare nou răsărit, iar pentru noi fiecare răsărit înseamnă de fapt o nouă zi în care putem surprinde cu ajutorul aparatului foto noi momente inedite. Credem cu tărie în noi începuturi și în oportunități, așa cum credem în munca noastră de zi cu zi. Așa se face că în munca mea de fotograf botez sunt foarte atent și dedicat surprinderii momentelor din cadrul acestui eveniment, mai cu seamă pentru că fiecare botez este începutul unei noi vieți, aceea de creștin, care merită sărbătorit și imortalizat așa cum se cuvine.

Fotograf botez, Fotograf Botez Bucuresti, Fotograf Familie, Fotograf Familie Bucuresti

Fiecare ședință foto botez ne-a învățat ceva nou…

De când am pornit pe acest drum, ca fotograf botez, am avut ocazia să învăț multe lucruri. Am învățat, spre exemplu, că o ședință foto botez nu poate fi repetată sau regizată. Nu ai cum să mai scufunzi copilul o dată și nu vei reuși să oprești timpul în loc pentru a captura zâmbetul perfect, ochii sau stropii de apă. Dacă ne este permisă o glumă, în vreme ce nunțile pot fi făcute cu repetiție, în cazuri neconvenționale sau ca urmare a unor alegeri de viață, în cazul botezului nu este deloc așa. Botezul este unic.

Am mai învățat adesea să acord timp. O ședință foto botez nu poate fi grăbită și prezența ta ca fotograf botez nu trebuie să fie deranjantă, iar din acest motiv totul devine o ”vânătoare” de cadre perfecte. Am mai învățat că bazele editării fotografiilor nu stau în programe performante, ci în capturarea momentului ideal. Momentul ideal este cadrul perfect, datorat aparaturii bune, cunoștințelor și experienței pe care o acumulezi, cu fiecare ședință foto botez la care participi. 

Fotografii alaturi de cei iubiti!Fotograf Botez Bucuresti, Fotograf Botez

De ce să alegi un fotograf profesionist pentru o ședință foto botez?

Un copil devine creștin o singură dată, iar un fotograf de botez bun trebuie să fie acolo să surprindă acest nou început al vieții sale de creștin. Atingerea cu mir, sărutările mamei, emoțiile tatălui și ale nașilor de botez, ba chiar și tradițiile care diferă de la o zonă la alta, toate aceste lucruri contribuie la a realiza o ședință foto botez cu adevărat memorabilă. 

Un fotograf profesionist de botez știe că poziționarea, lumina, culoarea, fiecare dintre aceste lucruri trebuie să fie perfect calculate pentru a reuși să ofere în final cele mai minunate amintiri de botez. Nimănui nu-i plac pozele înjumătățite sau editate până la schimbarea totală a elementelor. De regulă fiecare client al nostru a preferat naturalețea fotografiilor, starea lor raw cu prea puține modificări, deoarece acestea sunt de fapt esența amintirilor dintr-o ședință foto botez. 

Un fotograf botez investește în aparatura de calitate care să fie la fel de fluidă ca mișcările lui. Da, noi investim în aceste produse pentru că ne dorim ca fiecare fotografie și fiecare ședință foto botez (sau ședință foto nuntă, ședință foto smash the cake) să reflecte chiar și cele mai mici detalii, de regulă cele care adesea trec neobservate și pe care noi nu vrem să le facem uitate.

Suntem aici pentru voi, oricând veți avea nevoie de o ședință foto botez sau de serviciile de fotograf profesionist și videograf. Nu pierde începuturile, ci fii prezent în moment și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de detaliile fotografice.

Esti pregatit sa-ti rezervi data?

CONTACTEAZA-NE!