Fotograf cununie civila Bucuresti

Fotograf cununie civilă București

Ziua nunții este întotdeauna plină de emoție, în special pentru miri și nași. Cu siguranță noua postură, alături de schimbarea statutului, aduce noi trăiri pentru mirii care urmează să spună probabil cel mai important DA al vieții lor. Și atunci, ca fotograf cununie civilă nu am cum să văd toate aceste lucruri și să nu le imortalizez cu ajutorul aparatului de fotografiat.

Sedinta cununie civila unica

Ședința foto cununie civilă- un portret pentru o viață

Ședințele foto de acest tip au ca scop surprinderea momentelor premergătoare cununiei religioase și petrecerii efective, așa că pentru mine, ca fotograf cununie civilă este destul de ușor să surprind emoția și frumusețea cuplurilor de dincolo de aparatul foto. 

Într-un cadru ideal, dincolo de invitați și de presiunea momentului, ca fotograf cununie civilă îmi concentrez eforturile spre a surprinde acele momente speciale de dinaintea unirii destinelor mirilor.

Este important ca un fotograf cununie civilă să vadă sentimentul și dorința mirilor de a fi cu adevărat o singură entitate, iar fotografiile, indiferent de cadrul în care sunt făcute, sau de decor, exprimă în totalitate bucuria și nerăbdarea momentului. În acest fel este zugrăvit un tablou prețios al momentului, care nu își pierde valoarea în timp ci care, asemenea artei sau vinului bun, devine mai valoros o dată cu trecerea timpului. 

Fotograf cununie civila Bucuresti

Cununia civilă- despre emoții, zâmbete și glume savuroase

Atunci când alegi un fotograf cununie civilă nu alegi doar o persoană care să îți fie alături în ziua acestui eveniment cu adevărat special pentru tine. De fapt, un fotograf cununie civilă este un partener, este persoana în care îți pui toată încrederea că va reuși să surprindă toate lucrurile importante ce țin de desfășurarea evenimentului într-un cadru special, cumva diferit față de cununia religioasă și petrecerea de la restaurant.

Multe persoane pot considera neimportant acest parteneriat cu un fotograf cununie civilă, mergând pe ideea că este suficient să faci poze doar la biserică și restaurant. În realitate un fotograf cununie civilă poate surprinde detalii memorabile și unice pe care nu ai cum să le capturezi în celelalte momente ale nunții.

Glumele invitaților și dezinvoltura în a încerca să îi elibereze pe miri de emoții, tradițiile de nuntă premergătoare participării la eveniment, primul da pe care mirii aleg să îl spună tare și hotărât stârnind hohote de râs și comentarii delicioase…

Fiecare dintre aceste lucruri fac de fapt din cununia civilă un eveniment perfect delimitat, plin de însemnătate, deoarece el nu este grevat de aceleași emoții ca și cununia religioasă. Ca fotograf cununie civilă am înțeles acest lucru și de aceea, pe lângă obișnuitele portrete de nuntă, realizate la cununia civilă, mi-am îndreptat atenția spre zâmbetele determinate de trăirile de moment pentru a le imortaliza într-o dulce armonie fotografică, oferind mirilor bucuria de a se regăsi și peste ani.

Fotografia de cununie civilă este despre a împărți același nume și aceeași simțire. Despre zâmbete șăgalnice și amuzamentul invitaților. Despre baloane, copii și flori, despre ofițerul stării civile care știe că invariabil cineva va face o glumă bună, indiferent dacă sunt mirii, nașii sau invitații. Și da, despre mirii care se privesc în ochi și cu sufletul rostesc același DA sub un soare arzător, ascunzându-și săruturile jucăușe în spatele obiectivului aparatului foto.

Contactează un fotograf cununie civilă București și cere oferta de preț!

Hai sa socializam!

Sfinx Production

TELEFON:

0770.306.480

EMAIL:

sfinxproductionmedia@gmail.com

Esti pregatit sa-ti rezervi data evenimentului?

CONTACTEAZA-NE