Suntem Sfinx Production

Fotograf nunta, videograf nunta, Creatorii
de povesti unice

Sunt sute de momente pe care le poate surprinde fotografia de nuntă și sunt zeci de dorințe pe care le auzi trecând diafan pe lângă tine, atunci când lucrezi ca fotograf de nuntă. Sunt elemente speciale pe care trebuie să le surprinzi în fotografii memorabile, precum rochia miresei, bijuteria de familie, papioanele cavalerilor de onoare, rochiile doamnișoarelor, florile, verighetele și…zâmbetele.

Da, zâmbetele sunt adevărate nestemate în fotografia de nuntă, pentru că aceasta are darul cel mai prețios și anume acela de a scoate în evidență cele mai frumoase și sincere zâmbete din întreg Universul. Ați văzut vreodată zâmbetul unei mirese de dincolo de voalul purității? Sau zâmbetul demlângă ridurile fine de expresie ale mamelor, care plâng în același timp de bucurie văzându-și copiii căsătoriți?

Ei bine lentilele aparatelor noastre foto au surprins nenumărate zâmbete care, deși erau ușor captive sub machiajul profesionist de nuntă, răzbăteau în văzduh pline de strălucire. Și-atunci noi le-am prins și le-am oferit mirilor noștri sub formă de amintiri memorabile din ziua nunții, pentru că nimeni nu poate surprinde mai bine aceste momente decât un fotograf de nuntă experimentat.                                                Cauți fotograf nuntă preț și oferte? Contacteaza-ma!

Echipa Sfinx Production

O fotografie de nuntă care se ”aude”... ☺

Fiecare nuntă la care am fost prezent m-a învățat că nu există un traseu stabilit al fotografierii sau dacă există un patern, acesta este parțial. Da, sunt unele momente pe care le poți organiza, ”regiza”, pentru a obține o ședință foto de nuntă cu adevărat deosebită, iar de regulă aceste momente sunt cereri de forma: aș vrea o poză cu mirii, o poză cu nașii, o poză de grup…

Amintirile cu adevărat prețioase însă nu pot fi regizate. Amintirile memorabile sunt de fapt momentele pe care un fotograf de nuntă le prinde din zbor, însă de care tu nu îți amintești. Sunt acele momente pe care camera foto le surprinde și sunt pline de emoție. Lacrimile mamei, în biserica plină de har divin, zâmbetele șăgalnice și coatele împărțite năstrușnic între mire și nașul de cununie, la o glumă personală, felicitările cu lacrimi venite de la domnișoarele de onoare și emoția buchetului și chiar râsetele invitaților care se bucură de eveniment, acestea sunt doar câteva dintre momentele pe care fotografia de nuntă nu doar le surprinde, ci le poate reda cât mai senzorial cu putință. Adică da, uneori dintr-o singură fotografie de nuntă poți simți atât de multă emoție, încât aproape că ești transpus înapoi în timp, în cadrul evenimentului.

 

Fotograf nunta

Echipa Sfinx Production

La bine și pentru toată viața

Deși relația dintre un fotograf nuntă cu mirii începe o dată cu realizarea fotografiilor pentru cel mai important eveniment din viața lor, acest lucru nu înseamnă că această relație se încheie aici. Din contră, pentru noi a fost o surpriză tare plăcută să realizăm fotografii nuntă sau ședințe foto Save the date, iar relația abia să înceapă de acolo, pentru că mai apoi am colaborat și pe ședințe foto de botez, sau ședințe foto Trash the dress sau Smash the cake.

Un fotograf de nuntă îți poate fi alături pentru toate ședințele foto de care ai nevoie, pentru fiecare eveniment în parte. E o relație pe care noi încercăm să o construim cu fiecare dintre voi, cadru cu cadru, poză cu poză. Ne dorim să vă cunoaștem poveștile, copiii, tații – ca suflet al petrecerii și, de ce nu, soacrele sau șefii. ☺

Cum poți avea nunta de vis chiar și în pandemie?

Echipa Sfinx Production

Un eveniment memorabil începe cu un fotograf de nuntă

Dacă ai nevoie de un fotograf nuntă București sau pentru alte zone ale țării, te invit să ne contactezi. Împreună putem discuta detaliile evenimentului tău special, pentru a face din acesta o adevărată experiență, cu adevărat memorabilă. 

Hai sa socializam!

FOTOGRAF NUNTA:

Sfinx Production

TELEFON:

+40770.306.480

EMAIL:

Sfinxproductionmedia@gmail.com

Kahlil Gibran

"Frumusețea nu este în față; frumusețea este o lumină în inimă."