10 Idei pentru cereri in casatorie

10 Idei pentru cereri in casatorie.

Inca de cand suntem mici il visam pe alesul inimii noastre cum face pasul cel mare si ne cere in casatorie.
Nu exista fata ce sa nu isi fi imaginat macar o data.
Toate visam cum el, Fat Frumos vine, coboara de pe calul sau alb si ingenuncheaza in fata noastra si ne cere in casatorie. Dar in zilele noastre lucrurile nu mai stau chiar asa.
In primul rand sa intelegem ce este cererea in casatorie?
Cererea in casatorie este evenimentul in cadrul unei relatii de cuplu in care barbatul cere mana femeii ca simbol al casatoriei. Aceasta implica marea intrebare: ,,Vrei sa fii sotia mea?,, iar daca raspunsul este ,,Da,, urmeaza oferirea inelului.
Acum ca am aflat ce inseamna cererea in casatorie, sa trecem la lucruri serioase si sa venim in ajutorul barbatilor si anume cu ,,Idei de cerere in casatorie,,.
Asadar, dragi barbati, luati notite 🙂

Fii tu

       Regula nr 1 si cea mai importanta este sa fiti voi insisi. Fix asa cum ea, aleasa voastra v-a cunoscut. Fii creativ dar nu exagera. Lucrurile si gesturile fortate se vor vedea si simti de catre partenera ta.

Locul in care v-ati cunoscut

       Du-o in locul in care v-ati intalnit/cunoscut prima data. Ati avut primul sarut sau primul luat de mana.
       Orice femeie tine minte prima intalnire si o s-o pastreze ca amintire toata viata.

O cina romantica

       Organizeaza o cina romantica la un restaurant sau chiar la voi in sufragerie. Daca optezi pentru acasa, nu uita de lumanari pe masa, flori, muzica buna si sampanie.
       Daca totusi vrei la restaurant, vorbeste din timp cu ospatarul si cere o masa mai retrasa unde sa nu va deranjeze nimeni.

O sedinta foto

       O poti invita la o plimbare in parc si in momentul cererii un fotograf profesionist de nunta sa surprinda in imagini momentul vostru special.

Pe malul marii

       Poti profita sa mergeti intr-o mini vacanta la mare si seara sa va plimbati pe malul apei si atunci sa ingenunchezi si sa o intrebi daca vrea sa fie sotia ta.
       Sau scrie intrebarea pe plaja cu ajutorul scoicilor sau al unui bat pe nisip.

Organizeaza o petrecere surpriza

        Vorbeste cu toti prietenii vostrii apropiati si cei pe care ii aveti cel mai aproape de sufletul vostru, roaga-i sa se imbrace in tricouri inscriptionate cu intrebarea ,,vrei sa ….,,

Data 29 februarie

       Profita ca anul acesta luna februarie este din 29 de zile, lucru ce se intampla o data la 2 ani si cere-o in casatorie.

Cartea preferata

       Afla care este cartea ei preferata sau pe care si-o doreste si intre pagini pune-i un biletel.

La nunta cuiva

       Daca sunteti invitati la nunta cuiva foarte apropiat, vorbeste din timp cu mirii despre planurile tale si in momentul in care mireasa va arunca buchetul, atunci tu sa faci marele pas. Cu ocazia asta momentul va fi surprins atat foto cat si video si va veti aminti mereu de acest moment unic.

Jucati-va

         Foloseste-ti imaginatia si cu ajutorul unor biletele inventeaza un joc prin casa. Si folosindu-te de acestea cu diferite indicii sa o duca catre un loc unde ai ascuns inelul.
         Femeile adora jocuri si inventivitatea barbatilor si va intra in jocul tau foarte rapid.
Indiferent ca vei alege una din ideile de mai sus, ori iti vin altele in minte, gandeste-te ca acest moment nu este repetitiv si este unic.
Trebuie sa fie plin de emotie si romantism si mereu sa va aduceti aminte cu drag de el si sa va faca sa fiti in al noualea cer.
Love,
Sfinx

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.