Iulian și Cristina- Nuntă la hambar


Poveste de dragoste la Green Spot Wedding Barn

Ca fotograf nuntă am ocazia să mă bucur mereu atât de poveștile frumoase de dragoste pe care le fotografiez, dar și să aflu despre locații noi, trupe bune sau biserici care impresionează pe oricine, pe care să le pot recomanda mai departe. Zilele trecute a fost unul dintre momentele în care m-am bucurat de momente de neuitat, pentru că am fotografiat nunta lui Iulian și a Cristinei, un eveniment elegant sărbătorit cu fast într-o locație absolut fabuloasă.

Nunta a avut loc la The Green Spot Wedding Barn, o locație superbă în imediata apropiere a pădurii Snagov. Precum îi spune și numele, conceptul de nuntă în hambar este unul cu totul special, mai ales că vorbim despre o locație exclusivistă, cu piscină, grădină și acces spre pădurea Snagov.

O atmosfera de poveste cu Smoothie Band

Am avut ocazia să fotografiez un cuplu deosebit de miri, care au radiat de bucurie și care au dansat toată noaptea alături de invitați, în cea mai mare parte și datorită aportului trupei Smoothie, care s-a ocupat de muzică pentru eveniment. M-a surprins veselia mirilor care au sărbătorit din tot sufletul pasul făcut împreună, iar bucuria lor se vede și în poze.

Spațiul pe care îl oferă locația este unul foarte versatil, datorită arhitecturii realizate majoritar din lemn. Decorațiunile sunt absolut fabuloase, iar spațiul în sine este un eco concept cultural care găzduiește anual o multitudine de nunți. Ideea de nuntă în hambar este cu siguranță una atipică, însă în același timp este unică și memorabilă, iar piscina mi-a oferit un spațiu perfect pentru a realiza fotografii de nuntă cu totul deosebite.

Ne-am bucurat să fim alături de Iulian și de Cristina în această zi importantă pentru ei. Ne-a plăcut bucuria lor, volubilitatea, veselia și deschiderea spre a le oferi invitaților o nuntă de care să își amintească mereu. În ținute simple, discrete din punct de vedere coloristic, dar deosebit de elegante și rafinate, cei doi tineri căsătoriți au strălucit cu adevărat. Domnișoarele de onoare, în ținute diafane, roz, au contribuit la pregătirea miresei, înainte de petrecerea de seară, în vreme ce băieții s-au ocupat seara de buna dispoziție a tuturor invitaților.

Per total, a fost o nuntă grozavă, la care m-am simțit minunat ca fotograf nuntă. Un peisaj rustic superb și o multitudine de poze în natură chiar înainte de primele zvâcniri ale toamnei. O explozie de momente distractive și o seamă de invitați veseli și plini de viață mi-au oferit posibilitatea de a surprinde o nuntă memorabilă, așa cum fiecare eveniment de acest tip ar trebui să fie. Dovada…în pozele de mai jos. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.