Fotograf nunta la Grand Imperial Ballroom Constanta

Pe Mihai il cunosc inca de cand eram mici, vecini fiind am crescut impreuna. Am trecut prin toate fazele impreuna de la copii, adolescenta si dupa fiecare gasindu-si aleasa. M-am bucurat foarte mult cand mi-a zis ca o sa fiu fotograf la nunta lor, dar si mai mare bucurie cand mi-a dat vestea ca o sa fie si botez pe langa nunta. Nunta a fost in Constanta, mare, soare, frumos, tot ce-ti doresti. S-a dansat pana in zori, toata lumea s-a distrat si cu siguranta micul Matias cand o sa vada pozele atunci cand va fi mare o sa ,,retraiasca,, clipele unice ale parintilor lui. Evenimentul s-a desfasurat intr-o locatie superba Grand Imperial Ballroom.

Mirii s-au bucurat de o locatie deosebita, cu un decor impresionant, ce a fost foarte bine organizata, iar preparatele au fost  extraordinar de gustoase. Ca fotograf de nunta Constanta m-am bucurat si eu alaturi de toate serviciile oferite de aceasta locatie deosebita. Nunta a fost una foarte reusita din punct de vedere culinar, dar si al distractiei. Pe langa distractie a fost si eu atmosfera relaxanta, locatia avand spatii amenajate afara, unde te simteai ca intr-o oaza de verdeata.Dupa nunta am realizat o sedinta foto after wedding, unde ne-am distrat copios, am ras, am povestit amintiri.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre fotografia de nuntă poți accesa portofoliu meu cu fotografii de nuntă. Acolo găsești albume foto nuntă. Vezi dacă stilul fotografiilor se potrivește evenimentului tău special. Contactează un fotograf profesionist de nuntă cu experiență ca fotograf de nuntă fotojurnalistic sau fotograf de nuntă stil rustic. Echipa Sfinx Production este dispusă să călătorească în orice oraș din România, precum fotograf nuntă Bucuresti , dar și în orașe din Europa.

Cu drag Sfinx Production!