Cum poți avea nunta de vis chiar și în pandemie?

Cum poți avea nunta de vis chiar și în pandemie?

Cum poți avea nunta de vis in 2021, chiar și în pandemie.

Răspândirea rapidă a virusului COVID-19 a îndemnat cuplurile să opteze pentru amânarea unui eveniment atât de așteptat și planificat cu rigurozitate din timp – ați ghicit, vorbim despre nuntă. Organizarea ei în contextul pandemic actual a devenit dificilă, greu de adaptat la măsurile de protecție cerute. Unicitatea momentului în care cei doi îndrăgostiți își unesc destinele obișnuia să fie un eveniment aglomerat, cu mulți participanți, deopotrivă prieteni, rude sau apropiați. Bufeturile erau generoase, iar mesele folosite în cadrul evenimentului puteau avea și 12 participanți. Reglementările au forțat organizatorii de nunți să facă un pas în spate și să privească în ansamblu soluțiile care pot fi, totuși, abordate. 

În ciuda tuturor piedicilor, nunta poate fi organizată într-un cadru restrâns. Desigur, prezența unui fotograf nuntă face ca toate momentele de neuitat să fie surprinse și păstrate în cufărul cu amintiri pentru totdeauna. 

Este important să extragi avantajele din fiecare fapt negativ care a pus o piedică evenimentului mult așteptat. Prezența unui număr restrâns de persoane poate avea o însemnătate mult mai mare. În plus, pandemia îți poate oferi prilejul de a avea o nuntă deosebită, ieșită din tipare și din standardele tradiționale. Creativitatea voastră poate fi valorificată pe deplin. 

Cum poți avea nunta de vis chiar și în pandemie?

Citeste articol: SEDINTA FOTO”SAVE THE DATE” ESTE IMPORTANTA? IATA AVANTAJELE!

Iată câteva lucruri de care te poți bucura și pe care le poți face la nunta ta, astfel încât să păstrezi siguranța tuturor. 

  1. Fixează-ți obiectivele nunții online – fie că alegi pe cineva care să te îndrume sau îți dorești să organizezi nunta pas cu pas, mediul online este mai sigur. Platformele digitale îți permit să accesezi site-uri, să discuți cu organizatorii de evenimente sau să vizualizezi un restaurant de pe computerul personal. Este benefic să ții lucrurile sub control, mai ales când vine vorba de sănătatea ta și a partenerului de viață. În plus, în mediul virtual găsești resursele necesare pentru a pune cap la cap detaliile importante pentru nunta ta.                                                         Un fotograf profesionist nuntă trebuie ales cu multă atenție pentru a vă ajuta să rememorați cu drag amintirile și clipele plăcute.                                       Cum poți avea nunta de vis chiar și în pandemie?
  2. Nu mai amâna momentul pe care îl aștepți – Anul 2021 va veni, la rândul său, cu noi provocări și situații neprevăzute. Poate ai decalat deja nunta pe care ai planificat-o în trecut sau poate ai așteptat ca situația să revină la normal. Din păcate, nu putem fi siguri de momentul final al pandemiei. Anul acesta, nunțile vor fi mai numeroase, iar sezonul specific lor se va extinde considerabil. Cuplurile care au amânat ocazia de față pentru anul 2021 au multe detalii de clarificat și măsuri de care trebuie să țină cont. Chiar și așa, nunta își pierde farmecul dacă pierzi timp cu planificarea și amânarea ei. Așadar, ia-ți inima în dinți, respectă măsurile de prevenție și „Fă rai din ce ai!”.     Cum poți avea nunta de vis chiar și în pandemie?
  3. Reconstituie modul în care veți distra invitații – Locațiile dispun deseori de ringuri de dans mai mici sau mai mari, în funcție stilul și de spațiul disponibil. Situația actuală, vorbim despre contextul pandemic, este preferabil să alegi o locație cu un spațiu generos între mese. Ringul de dans aglomerat nu va fi o soluție optimă pentru a păstra distanța între invitați. Dacă apropiații și rudele voastre se vor simți bine, o vor face și de la distanță. Este mult mai sigur ca toată lumea să danseze în dreptul mesei la care este așezat. În plus, fotograful va putea surprinde fiecare invitat în pozele sale, iar pozele finale vor fi mult mai reușite.   Cum poți avea nunta de vis chiar și în pandemie?
  4. Transformă nunta ta într-un eveniment privat – Unirea destinelor și începutul unei noi vieți este un lucru intim pentru voi și pentru familiile voastre. Viața prinde un alt contur, iar intimitatea nu face decât să adauge sentimente de împlinire pentru voi. Numărul de invitați restrâns poate fi un real avantaj: economisești bani, rămâi în siguranță și ai alături doar persoanele apropiate. Părinții, nașii și câțiva prieteni apropiați sunt suficienți pentru ca evenimentul să se desfășoare firesc și sigur. Mai mult decât atât, amintirile voastre vor căpăta însemnătate, iar fotograful va captura fiecare moment emoționant. Legătura dintre miri și invitați este cu atât mai puternică dacă evenimentul este restrâns.   Cum poți avea nunta de vis chiar și în pandemie?
  5. Alege o locație deosebită, în aer liber – Este oportunitatea perfectă să alegi o locație unică. Puteți opta pentru o nuntă pe lac sau o nuntă la malul mării. Astfel, invitații pot păstra distanța și vă puteți bucura de priveliști care vă vor tăia răsuflarea. Fotografiile vor fi și ele de neuitat și veți păstra amintiri care vor dăinui o viață întreagă.
  6. Nu te teme să ceri sfaturi unui organizator de evenimente – În contextul apariției virusului, industria nunților s-a modificat și s-a adaptat cerințelor actuale. Este mai ușor să ai îndrumarea unui profesionist și să te bazezi pe cuvântul lui. Un organizator de evenimente va ține cont de măsurile de prevenție, dar și de dorințele voastre în legătură cu nunta la care visați. 
  7. Angajează un fotograf profesionist – Pe cât de dificil este să ai totul planificat perfect, pe atât de frumos este să vezi rezultatele la final. Un fotograf implicat în fiecare acțiune a nunții voastre va surprinde momente neașteptate, încărcate cu sentimente și emoții puternice. Poate te-ai gândit în repetate rânduri dacă angajarea unui fotograf este o alegere potrivită. Avantajele sunt reprezentate de profesionalismul rezultatelor sale și de pasiunea care îl ghidează pentru ca voi să fiți fotografiați în cele mai vulnerabile momente. Simțul artistic al unui fotograf este ieșit din comun: amplasarea cadrelor, dar și emoția creată vor contura amintiri pe care nu le veți uita. În plus, un fotograf bun este empatic: simte când sunteți emoționați și vă va încuraja în fiecare moment. Mai mult decât atât, fotograful poate păstra distanța, deci este sigur pentru evenimentul vostru.

Chiar dacă perioada pandemiei pare că nu ajunge la un final, nu trebuie să te simți împiedicat să faci ceea ce planifici sau ai planificat deja. Nunta voastră este importantă pentru parcursul pe care urmează să îl aveți. Evenimentul prin care vă uniți destinele are o însemnătate aparte, este încărcat cu emoții constructive și cu sentimente veșnice. Măsurile de prevenție pot fi respectate, iar nunta poate fi mai degrabă deosebită și unică. Alegeți locuri spectaculoase în aer liber, încununați dragostea alături de cei dragi și cheamă un fotograf nuntă București să captureze fiecare secundă. Luați-vă inima în dinți și nu amânați momentul pe care îl așteptați cu nerăbdare! Nu lăsa pe anul viitor ce poți face și anul acesta într-o manieră aparte!

 

Citeste Articol: Sedinta foto”Trash the dress”, Super idei !

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.