Nunta magica la Big Ballroom | G+C – Sfinx Production

Nunta | Cosmin & Georgiana

Pot spune ca ador sa fiu fotograf nunta!

Pe dată de 29 iunie 2019 am avut ocazia să fiu fotograf nuntă la BigBallroom pentru Georgiana și Cosmin. Acești doi oameni deoasebiti și-au organizat nunta pina in cel mai mic detaliu, si intr-un timp relativ scurt. Ceea ce înseamnă că este posibil să organizezi o nuntă și în doar câteva luni. Fiind un fotograf profesionist de nuntă cu sediul în București am luat parte la zeci de evenimente și pot spune ca pot sfatui viitori miri pentru a avea o nunta mult mai organizata si cu mai putine batai de cap. Mirii s-au implicat pina la cel mai mic detaliu, au inchiriat un apartament foarte frumos.Asa au scapat si de deranjul de acasa si totodata un loc foarte plăcut de făcut fotografii. Acolo am avut ocazia să creăm câteva fotografii creative de nuntă.Nasii, un cuplu minunat, o familie extraordinara, care s-au implicat foarte tare ca evenimentul finilor sa iasa unul reusit.

Fotografii pe care sper să le aibă amintire mulți ani și multe generații de acum încolo. Este foarte important să-ti alegi un fotograf nuntă care sa empatizeze cu tine, si care sa redea emotia si bucuria din timpul evenimentului.

Nunta cu emotii si tematica naturala

Tinerii miri s-au bucurat de momente alături de invitați, au dansat și au ras. Eu am surprins toate aceste momente în fotografiile lor de nuntă și le-am editat într-un mod natural și plin de viață. Ca fotograf nuntă am întotdeauna grijă de modul în care editez fotografiile, acestea sunt amintirile cuplului și trebuie să fie pe placul lor și peste ani de zile. Stilul meu de editare este unul natural cu tonuri apropiate celor apropiate de realitate.

Ești în căutarea unui fotograf de nuntă din București? Alege servicii foto nuntă București, botez sau cununie civilă cu un fotograf profesionist.

Multumim celor care au participat la creearea acestui eveniment:

Fotograf: Sfinx Production

Locatie: Bigballroom

Candy bar: LAM Events

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.