Suntem SFINX

Ședință foto creativă

Creativitatea este mereu subiectivă, iar frumusețea este în ochii privitorului, mai ales când vine vorba despre fotografie. Ideea noastră de ședință foto creativă are la bază evidențierea frumuseții indiferent de etape de vârstă sau statut, punând accentul pe unicitatea fiecăruia dintre noi. 

Într-un cadru deosebit, fie că vorbim despre natură sau despre studioul foto, ne axăm pe a scoate în evidență trăirile de moment. Noi am văzut bucuria din ochii viitorilor părinți care participă la fiecare ședință foto creativă tematică. Am văzut portrete de familie din care răzbate cu putere mândria chemării sângelui.

Am fost martori ai unirii destinelor și a logodnelor, am organizat câte o ședință foto creativă pentru orice moment care trebuie prețuit. Ședințe foto creativă Save the date, Smash the cake sau Trash the dress, ședințele foto tematice sau ședințe în aer liber realizate în lumina apusului, fiecare dintre aceste tipuri de ședințe foto ne-au adus mai aproape de oamenii care astăzi ne recomandă.

Ne bucurăm că putem face parte din momente atât de intime, pentru că în definitiv fericirea este ceva ce se simte dincolo de aparatul de fotografiat. Așa este, ești fericit cu adevărat atunci când nu imortalizezi momentele pe care le trăiești, însă exact despre acest lucru este vorba într-o ședință foto creativă. Nu tu trebuie să imortalizezi acele momente, tu doar trebuie să le trăiești în vreme ce fotograful surprinde momentele ideale care se vor transforma în adevărate bijuterii fotografice.

Nu e nevoie de decoruri ample și bogate pentru că într-o ședință foto creativă orice lucru poate deveni un laitmotiv pentru fotografii minunate. Un surâs, firul ierbii, linia orizontului sau stropii de ploaie, o rochie, verighetele sau un sărut. Toate acestea se află bine strânse în propria noastră tolbă de accesorii pentru o ședință foto creativă cu adevărat memorabilă. 

Fotograf nunta

Ședința foto creativă este despre a fi tu însuți

Latura creativă a fotografiei nu implică regizarea trăirilor. Nu trebuie să stai într-o anumită poziție sau într-un anumit fel, pentru că o ședință foto creativă nu este un album de absolvire. Ședința foto creativă îți permite să fii tu însuți, să zâmbești, să dansezi, să mângâi, să atingi, pentru că adesea cele mai bune fotografii sunt făcute exact în acest context.

Uneori frumusețea fotografiilor stă în vârfurile degetelor care ating diafan persoana iubită. În gene lungi și în iluminatoare de obraz în care se reflectă strălucirea soarelui. Ședințe foto creativă este despre priviri care spun discret ”te iubesc!”, despre maternitate și viață, despre nouă luni de așteptare, despre a fi soț și soție.

Ședința foto creativă ne permite să fim unici și să ne bucurăm de fotografii speciale, pe care să le revedem întotdeauna cu plăcere. E despre ”uite ce frumos ți se reflectă apusul pe față!” și ” mami, aici încă nu te născusei”. Despre conetare cu natura și despre trăiri simple, dar pline de însemnătate.

Pentru noi, ședința foto creativă este un mod bun de a cunoaște oamenii așa cum sunt ei. Simpli, iubitori, deosebiți. Iar adesea pentru aceeași oameni devenim parteneri pe termen lung pentru că de la o ședință foto creativă la ședința foto de nuntă sau botez…nu e decât un pas, nu- așa: ☺

Dacă vrei și tu să simți magia fotografiei creative, atunci te așteptăm să discutăm detaliile. Contactează-ne!

ședința foto ‘Save the date”

Ședință foto familie

Vrei o ședință foto creativă București sau în orice alt oraș? Nu ezita să mă contactezi! Vezi galeria mea foto și spune-mi dacă vrei și tu astfel de fotografii! Organizez sedințe foto familie, copii și cupluri. Alege să beneficiezi de fotografii de înaltă calitate împreaună cu un fotograf de nunta care dispune de echipament profesional. Livrez pozele rapid și ușor!

Cauți un fotograf ședință foto creativă București?

Prețuri ședință foto creativă

Mă concentrez și mă dedic fotografiei de nuntă, însă colaborez cu videografi profesioniști. În oferta mea puteți găsi pachete foto video nuntă sau botez, toate pentru a vă garanta servicii premium. Poți afla mai multe detalii despre prețuri ședință foto botez sau prețuri ședință foto nuntă București accesând pagina de contact. Vom avea ocazia să ne cunoaștem sau să vorbim la telefon mai multe detalii legate de ziua voastră specială.

Esti pregatit pentru o sedinta foto creativa?

Contacteaza-ne