Sedinta foto”Trash the dress”, Super idei !

Treaba asta cu Trash the dress (sau After Wedding) a aparut la noi de ai bine de 5 ani si de atunci mai toti fotografii de nunta practica acest gen de fotografie.

Daca stam sa ne luam dupa cum suna Trash the dress, practic ar insemna distruge rochia, sau fa-o praf intr-un cadru total diferit fata de cel in care se intampla nunta creand un eseu foto de constrast, frumusete si transformare dramatica. Toata treaba a pornit din America unde mireasa impreuna cu mirele dupa ziua nuntii aruncau cu tot felul de culori de vopsea pe rochie sau cu ajutorul unei foarfece taiau rochia iar un fotograf de nunta surprindea actiunea.

Acum adaptand aceasta ,,traditie,, daca ii putem spune asa, la tara noastra si zilele din ziua de azi, Trash the dress este prilejul inedit de a putea face sedinta foto linistit, sedinta ce ar trebui sa fie in ziua evenimentului.

Avand foarte multe traditii, emotii in ziua evenimentului si fel de fel de rude indepartate (bunica, matusa Leana), ce le vedem doar la astfel de evenimente, multe mirese dupa cateva cadre in ziua evenimentului isi pierd rabdarea, ori efectiv timpul nu este suficient. Si asa se profita de sedinta de Tras the dress. Din punctul meu de vedere un mare plus si o sa va spun si de ce in cele ce urmeaza.

In primul rand stresul si emotiile au trecut. Nunta a avut loc, v-ati distrat, toata lumea fericita. Acum se pot face pozele in liniste fara sa va mai impartiti in 10 parti si sa ii multumiti pe toti. Sunteti doar voi, fotograful de nunta si videograful. De regula la sedintele Trash de dress participa fotograful de nunta si optional si videograful.

In al doilea rand, toata lumea fiind linistita si calma se pot crea cadre extraordinare.

Si in al treilea si cel mai important rand daca pot spune asa se pot realiza in alta locatie fata de cea in care s-a petrecut nunta.

La sedintele Trash the dress, pe langa pozele extraordinare si artistice, se rade si foarte mult si toata lumea este foarte relaxata.

Acum sa trecem la idei de Trash the dress. Unde ai putea face o astfel de sedinta?

City break

Poti opta pentru o sedinta foto peste hotare, intr-un oras unde v-ati dori sa ajungeti si sa aveti poze si amintiri pe viata.

Tips: Grecia, Italia, Franta

La munte

O mica escapada la munte este ideala pentru astfel de cadre. Atat urban ( in oras ) cat si intr-un loc natural plin de brazi si retras.

Tips: Brasovul este perfect pentru Trash the dress.

La mare

Mare, nisip si un apus superb, ce poate fi mai frumos? Construiti castele de nisip sau jucati-va in valurile marii.

Tips: Navodari, Corbu, Vadu sau chiar Balkic

Parc de distractii

De cand nu ai mai fost in parc si nu te-ai mai simtit copil? Acum poti profita. Impartiti vata pe bat, inghetata, dati-va in leagane ori plambari cu barca.

Fum colorat

Daca vrei o sedinta foto in cadru natural, fumul colorat este o idee excelenta. Iarba verde, copacii si cerul albastru vor crea un cadru de poveste alaturi de un fum de culoare roz spre exemplu, sau galben.

Bucuresti

Daca totusi nu vrei sa iesi din Bucuresti, avem si in orasul noastru drag, Capitala, o gramada de locuri frumoase si nestiute inca de multi.

Tips: Strazi, cafenele, Palatul Mogosoaia, Gradina Zoologica, Gradina Botanica, Casa Poporului, la pas prin Centrul Vechi.

Profita de sedinta Trash the dress, ai grija in ziua nuntii de rochie ca sa o poti avea si sa retraiesti momentele unice alaturi de proaspatul tau sot. Clipele sunt unice si iti vor oferi amintiri pentru totdeauna.

O sedinta Trash the dress este o experienta ce merita traita!

Love,

Sfinx

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.